"albastru de…"

Atenționare! Nicio lucrare (grafică , literară sau fotografică ) nu poate fi preluată decât cu acordul artistei sau cu specificarea sursei! – Gabriela Mihaita David

Iata a rasarit primavara darului, stralucita Invierea lui Hristos tuturor, si impreuna cu dansa s-a ivit acum, ziua cea cu totul serbata, si de lumina purtatoare a Sfantului Mare Mucenic Gheorghe !

Scrie un comentariu

Sf Mare Mucenic Gheorghe - pictura a Parintelui Arsenie BocaSf Mare Mucenic Gheorghe – pictura a Parintelui Arsenie Boca

Primavara adevarului, luminat a sosit, si innoieste faptura, cu crestineasca cunostinta a lui Hristos datatorului de viata. Pentru ca aratat fiind luminat la minte, viteazul Domnului, a calcat semetia vrajmasilor.

Veniti iubitorilor de mucenici, cantare de lauda sa cantam lui Hristos, Celui ce a Inviat din mormant; ca astazi primavara cea intelegatoare a rasarit noua dand flori cuvantatoare, pomenirea cea a toata lumea, a inteleptului Marelui Mucenic Gheorghe. Ale caruia rane pomenind, luam izvoare de tamaduiri. Pentru care si acum pe dansul rugam, sa se roage neincetat Mantuitorului Hristos, sa daruiasca pace lumii si sufletelor noastre mare mila.

Iata a rasarit primavara darului, stralucita Invierea lui Hristos tuturor, si impreuna cu dansa s-a ivit acum, ziua cea cu totul serbata, si de lumina purtatoare a Mucenicului Gheorghe: Veniti toti purtand faclii, dumnezeieste luminat sa serbam.

Cinstita Invierea…

Vezi articolul original 159 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s